Kerstavond 2025
Op woensdag 24 december vieren we kerstavond in stijl met een feestelijk vrije keuze 3- of 4-gangen menu met amuse vooraf.
Reserveer nu vast om zeker te zijn van een tafeltje!
Kerstmenu
Amuse van de chef
Vooraf
Carpaccio met ciprianidressing, parmezaan, spek, bieslook en pijnboompitten
Paddenstoelenragout met wilde paddenstoelen, truffel, groene kruiden en bladerdeeg (v)
Zeebaars tartaar met limoen, sjalot, avocadocreme, zuurdesemkruim en dille olie
Tussengerecht (optioneel)
Pompoenravioli met bruine salieboter, gefrituurde salie, geroosterde amandel en citroen (v)
Hoofdgerecht
Hertenbiefstuk met rode-wijnjus en groente van het seizoen
Zalm wellington met creme fraiche, spinazie, bladerdeeg en beurre blanc
Risotto met pastinaak, gekarameliseerde ui, knolselderij, parmezaanse kaas, groene kruiden en pastinaakchips (v)
De hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende aardappel- en groentegarnituur
Dessert
Appelkruimel uit de oven, met vanille-ijs
Fromage selectie Franse kazen van Het Kaaslokaal
Stoofpeer met mascarpone vanillecreme en speculaaskruim
3 gangen €44.50 | 4 gangen €54,50